De kmo-portefeuille is veruit de meest gebruikte en wijdverspreide subsidie van de Vlaamse Overheid voor kmo’s. Volg je een opleiding bij Six Minutes? Dan kan je tot 40% van de kostprijs dekken met subsidies, want Six Minutes is kmo-portefeuille erkend.

Je kan als kleine onderneming tot 40% van de opleiding uitsparen, tot een maximaal bedrag van 10.000 euro per jaar. Bij middelgrote ondernemingen loopt het bedrag op tot 15.000 euro of 30% van de opleiding. Bekijk hier hoeveel subsidies je kan krijgen en tot welke categorie je behoort.

Belangrijk is om eerst te controleren of je in aanmerking komt voor de kmo-portefeuille, de subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd. Lees hier de voorwaarden.

Hoe vraag ik een subsidie aan?

Je moet je online aanmelden om je subsidie aan te vragen en te ontvangen, geen ellenlange dossiers of wachttijden dus. Registreren is heel eenvoudig. Je kan je subsidie tot 14 kalenderdagen na de start van de opleiding aanvragen. Hou er wel rekening mee dat ook alle eventuele voorafgaandelijke procedures (zoals registratie) moeten doorlopen zijn binnen deze 14 kalenderdagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.