Een ongeval is snel gebeurd. Ben je daarop voorbereid?

Boek een EHBO-opleiding

Over Six Minutes

Six Minutes is een gespecialiseerd opleidingscentrum voor EHBO en reanimatie.

Wil je in enkele uren ontdekken hoe je met een AED werkt?Of zoek je een uitgebreide EHBO-cursus?Of heeft je onderneming nood aan een gepersonaliseerde opleiding?

Het kan allemaal. Bij jou op het werk of in ons opleidingscentrum in Wemmel. Met of zonder simulanten. In het Nederlands, Engels of in het Frans. Jij kiest.Onze praktijkgerichte opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en houden rekening met de laatste wettelijke bepalingen van de FOD WASO. Six Minutes is een officieel opleidingscentrum dat erkend is door de Federale Overheid.Ons opleidingsteam bestaat uit stuk voor stuk toegewijde, gespecialiseerde lesgevers. Allemaal hebben ze een medische achtergrond, allemaal hebben ze dezelfde missie: hun kennis over medische hulpverlening delen met heel België. Alleen zo redden we samen levens.

Het team

Benny Van Crombrugge
Managing Director

 

Alain Leirens
Installaties en technische bijstand

 

Daan Janssen
Boekhouding

 

Digna Goossens
Customer Support

 

Yannick Hens
Instructor + Sales

 

Erkenningen & certificaten

Six Minutes en CardioService: twee bedrijven, één missie

80% van de Belgen weet niet hoe te reageren bij een ongeval of noodsituatie. Dat percentage is veel te hoog. Als partnerbedrijf van AED-specialist CardioService delen we daarom dezelfde missie: de Belg voorbereiden op levensbedreigende situaties.Six Minutes doet dat via kwaliteitsvolle erkende EHBO-opleidingen. CardioService verhuurt, verkoopt en onderhoudt AED-toestellen – cruciaal voor de reanimatie van personen die getroffen worden door hartfalen. Zo gaat CardioService voor een hartveilig België.

Contact

Z.1 Researchpark 40, 1731 Zellik

02 451 00 10