Een AED gebruiken is eenvoudig, reanimeren is dat zeker niet. Om een correcte reanimatie uit te voeren is een goede training noodzakelijk. Kwalitatief en realistisch oefenmateriaal, zoals de reanimatiepoppen met QCPR van Laerdal, is hierbij onmisbaar.

 

Een goede reanimatie-opleiding kan helpen levens te redden, en voor een kwaliteitsvolle opleiding heb je een realistisch slachtoffer nodig. Hiervoor zijn de reanimatiepoppen van Laerdal uitermate geschikt. De poppen met QCPR technologie voorzien cursisten van uitgebreide reanimatiefeedback di ervoor zorgen dat hun prestaties verbeteren.

 

Effectief leren dankzij Little Anne

De Little Anne QCPR oefenpop is ontwikkeld voor het oefenen van hart-longreanimatie bij volwassenen zonder in te boeten aan werkelijkheid of kwaliteit. De oefenpop is realistisch, duurzaam, betaalbaar en handig. Via deze video krijg een beeld van hoe een training met een Little Anne eraan toe kan gaan.

 

Een realistische reanimatie met Resusci Anne

De Resusci Anne is een reanimatiepop ter grootte van een volwassene met een realistische anatomie die dankzij meerdere feedback opties het mogelijk maakt te focussen op de competenties van de cursisten. Zo beweegt de borstkas realistisch mee en duidt een sensor aan of de handen juist geplaatst zijn. Deze reanimatiepop is dé standaard voor hoogwaardige reanimatietraining, en wordt voornamelijk gebruikt bij instructeurs en zorgverleners om hun reanimatievaardigheden te testen en aan te scherpen.

 

Meet de prestaties van cursisten dankzij QCPR

Beide reanimatiepoppen zijn voorzien van QCPR, een feedbacktechnologie. Verschillende waarden, zoals de compressiediepte, compressie-snelheid en juist beademen, kunnen gemeten worden dankzij de Laerdal Skill Guide of de Laerdal SimPad SkillReporter app die in real-time trainingsresultaten opslaat en analyseert. Deze feedback maakt het mogelijk effectief te coachen en beoordeeld het resultaat van de prestatie.

 

Ken jij alle stappen van een goede reanimatie? Doe de test

 

Schrijf je in voor één van onze opleidingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.